Winkel van water

Biologische winkel “Vitalogica” is een dochteronderneming van Aquarius Technology.

In 2007 is de winkel ontstaan, toen Jan ten Kleij ruimte nodig had om zijn Aquarius Vitaliser® te fabriceren. Bij deze ruimte zat een winkel, zo is toen besloten met zijn vrouw en dochters het plaatje compleet te maken met de start van verkoop biologische voeding. Het aanbod bestaat tevens uit biologische groente en fruit, maar ook biologisch vlees. Zelfs bier dat is gebrouwen met gevitaliseerd water van Hettinga uit Zwolle, en Pauw uit Ommen zijn er verkrijgbaar.Naast diverse vruchtensappen is er ook een assortiment biologische wijnen verkrijgbaar. Ook zijn er biologische eieren verkrijgbaar van Eddy Tuïnk uit Broekland. In de winkel kunt u ook terecht voor advies over uw gezondheid, en zijn er tal van supplementen verkrijgbaar.

Inmiddels heeft de winkel ook een eigen website waar tevens de mogelijkheid beschikbaar is om via de webshop producten te bestellen.

In de winkel worden hoofdzakelijk vitale voedingsproducten aangeboden. Dit zijn producten die met vitaal water en natuurlijke mineralen en sporenelementen zijn geteeld en geproduceerd. Dus weer echt gezonde voeding, vol van smaak. De winkel is aangevuld met biologische voeding en de meest essentiële conditie supplementen zijn hier ook verkrijgbaar. Hiertoe behoren uiteraard de “Vechtdalproducten”: 
http://www.echtoverijssel.nl

Het aangeboden totaalpakket bestaat uit diverse producten: vitale groenten, eieren, kaas, vlees, ijs, wijn, bier. Allemaal producten die merendeels ook biologisch zijn.

Om dit totaalpakket te kunnen aanbieden is gekozen voor biologische voedingsproducten van De Nieuwe Band en Udea.

Onder het ruime aanbod is ook biologisch ijs van boerderij “De Meulenhorst” uit Ommen.

En biologisch bier, van Hettinga uit Zwolle dat met vitaal water is gebrouwen.  

Hettinga Bier Overijsselse Held van de Smaak

Hettinga Bier gaat Overijssel vertegenwoordigen tijdens de Week van Smaak.

Zie ook: Hettingabier.Zwolle.pdf

Tevens hebben wij voor u diverse biologische frisdranken: van cola tot ginger ale.

Er zijn ook glutenvrije producten aanwezig. 

Daarnaast is er in onze winkel de mogelijkheid om meer informatie over vitaal water te verkrijgen, en kunt u het vitale water zelf proeven.

Ook conditiesupplementen als Omega 3.6.9, Manju® fermentatiedrank, EMX-Gold en zelfs producten die bij allergieën ingezet kunnen worden zijn aanwezig.

Het belang van goede voeding