Water uit de magnetron

Kijk eens wat het doet met planten.

Er zijn updates en een toelichting betreffende dit materiaal. Kijk op www.execonn.com/sf/ voor deze info.

Onze dank gaat uit naar Marshall Dudley uit Knoxville, TN voor het met ons delen van het experiment van zijn kleindochter Arielle Reynolds. Arielle`s moeder Christina en haar grootvader kunnen beide trots op haar zijn. Gefeliciteerd. Goed gedaan Arielle !

Hieronder volgt een onderzoeksproject voor school dat mijn kleindochter in 2006 heeft gedaan. Hierbij gebruikte ze gefilterd water en verdeelde het in twee delen. Het eerst deel bracht ze aan de kook in een pan op het fornuis, en de andere helft bracht ze aan de kook in een magnetron.

Nadat het water was afgekoeld gebruikte ze het water om twee identieke planten water te geven om te zien of er enig verschil in de groei zou zijn met normaal gekookt water en het water dat in de magnetron was gekookt.

Zij dacht dat de structuur of de energie van het water aangetast zou kunnen zijn door de straling van de magnetron. Het verschil dat de uitkomst liet zien, heeft zelfs haar verbaasd.

1 week oude stekjes

Eén week oude stekjes.

Hoewel beide stekjes nog leven, is die met magnetronwater verlept en niet gezond, terwijl die met gewoon gekookt water er nog fris en gezond bij staat.

Dag 1: plantjes met water uit magnetron
Dag één – teruggesnoeid om nieuwe groei te registreren.
Dag 3: plantjes met water uit magnetron
Dag drie
Dag 5: plantjes met water uit magnetron
Dag vijf
Dag 7: plantjes met water uit magnetron
Dag zeven
Dag 7: plantjes met water uit magnetron
Dag negen

Nabeschouwing

We hebben over dit onderwerp een flink aantal opmerkingen ontvangen, bijv. over waarin het water in de magnetron gekookt werd. De gedachte is dat als het in plastic was er mogelijk enig residue daarvan vrijkwam.

Het was gekookt in een plastic bakje, dus het zou een mogelijkheid kunnen zijn. Het was ook geen dubbelblind experiment, zij wist dus bij het watergeven wat wat was.

Daar kwam nog bij dat zij wilde dat het magnetronwater het slechter deed en, hoewel de meeste wetenschappers dit van tafel zullen vegen, is het mogelijk dat haar gedachten naar elke plant eveneens een effect hadden.

Waar het om gaat is dat het resultaat interessant is, en overeenkomt met de resultaten die anderen hebben gerapporteerd. (probeer eens Google “microwaved water plants”)

Meer experimenten zijn nodig met betere controles en met dubbelblind onderzoek. Dit was slechts een eenvoudig project van groep 6 en had verder geen enkele pretentie.

De planten waren genetisch identiek, van dezelfde moederplant, zodat een variabele uitgesloten is.

Gevolgen van elektrosmog op ons drinkwater

Gevolgen van elektrosmog op onze gezondheid