Codex Alimentarius

De grootste bedreiging voor de mensheid.
 
Nu wil de EU ons ook ng gezonde voeding ontnemen, de EU amtenaren blijken heel gevoelig voor de lobby van de farmaceutische industrie

De onthulling van de Monsanto strategie

GMO in graan Gevaarlijke toxines in bloed van moeder en kind aangetoond

Monsanto patenteert varkens  Youtube  Youtube

Nog 20 maanden gezond

Codex Alimentarius  Ook Nederland valt hier onder.

Nog meer over de Codex Alimentaris

Nooit gehoord van de Codex

Weet u dat er regelgeving is gerectificeerd, die alle landen binnen de WTO (World Trade Organisation) regels oplegt aangaande voedsel? Op hun eigen website kunt u zien dat er inmiddels al 149 landen lid zijn van deze organisatie, waaronder ook Nederland. Ondertekend op 4 juli 2005 wordt in deze overeenkomst bepaald wat wel en wat niet verhandeld mag worden als het gaat om voedsel. U zult deze documenten niet even gaan lezen, het zijn namelijk 16 duizend pagina’s! In deze lezing geeft Dr. Laibow u een goed overzicht van de consequenties van deze regelgeving die per 31 december 2009 van kracht wordt.

Vitamines, mineralen en kruiden zullen ILLEGAAL worden, ZULLEN VERBODEN ZIJN.

Het is wederom een voorbeeld hoe crimineel de gevestigde media zijn. Zij besteden totaal geen aandacht aan deze in het geheim getekende overeenkomsten. Uw leven, dat van uw kinderen en kleinkinderen is in gevaar.

Gezond eten is geen voorrecht, het is een van GOD gegeven RECHT.

Gevolgen genetisch gemanipuleerd voedsel.

No GMO

No GMO Double dipping danger

No GMO Don’t experiment with your baby

No GMO Video Overzicht

Ggo’s tasten gewicht en vruchtbaarheid van muizen aan
Het eten van genetisch gemodificeerde maïs leidt tot een lagere vruchtbaarheid en een lager lichaamsgewicht, althans bij muizen. De resultaten komen uit een onderzoek van de University of Veterinary Medicine in Wenen bij muizen die gevoed werden met genetisch gemodificeerd maïs van de Amerikaanse firma Monsanto. De studie toont aan dat muizen die de ggo-maïs in een periode van twintig weken te eten kregen, voor kleiner en magerder nageslacht zorgden dan muizen die conventionele maïs voorgeschoteld kregen.

De verschillen bleken “statistisch significant bij de tweede en derde borelingen”, aldus het onderzoek dat geleid werd door professor Jürgen Zentek. De resultaten van de testen bleken in een alternatieve opstelling minder duidelijk. Toch meent de milieu-organisatie Global 2000 dat er op lange termijn meer onderzoek nodig is.(GL)

Bron: Belga 13/11/2008